DJ met saxofonist

Categorie
DJ's, Saxofonist
Tags
Allround, Combi, Dance, DJ & Sax, House, Jazz, Latin
DJ met saxofonist

Terug naar saxofonist

 

Laat je wegblazen door de melodieuze kunsten van een saxofonist die meespeelt met de lekkerste muziek, in de stijl die jij wil. Het gevoel en de performance van een live act, met de flexibiliteit en expertise van een van onze DJ’s is dé ideale combinatie voor een te gek feest!

 

Wat houdt de combinatie DJ met saxofonist in?
De combinatie DJ met Sax is speels, veelzijdig, laagdrempelig máar indrukwekkend. Een DJ draait de beste allround muziek en wordt live begeleidt door een professionele saxofonist die meespeelt op de beats van de muziek. Het is een succesformule die altijd het ijs weet te breken en sfeer weet te scheppen. Onze professionele artiesten zijn op elkaar ingespeeld en weten wat er van ze verwacht wordt. Door de complexiteit van het ensemble spreken we vooraf met jou goed door wat je verwacht en wat wij kunnen verwachten, zodat zij een show neer kunnen zetten die je niet snel vergeet.

 

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, borrel, clubnight, jubileum, verjaardag of zomaar een leuk feestje, een DJ met Sax-formule maakt ieder feest tot een memorabel feest.

 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie en om je wensen te bespreken.