DJ Ronald de Bas

Categorie
Allround, Die Verrückte Stunde
Tags
Allround, Classics, Dance, House
DJ Ronald de Bas

Terug naar Allround

Duur optreden: 4 uur

Sinds zijn 15de is Ronald de Bas al DJ. Hij begon in een grote discotheek in het noorden van het land, genaamd “De Kruisweg” in Marum. Elke zaterdag draaide hij daar, maar al gauw zetten hij de hits op in “Bar Looks” in Roden, waarna hij terecht kwam in o.a. The Palace in Groningen. Het Noorden achter zich gelaten, werd hij aangenomen bij de Veronica Drive In Show, wat later Yorin FM werd. Naast Veronica en Yorin FM heeft hij ook nog bij BNN, SLAM FM en Top Pop op de drive in shows gedraaid.

Kortom heel wat jaartjes landelijk ervaring als allround DJ, of je nu Top 40 hits, house, dance, classics, 80 ’s, 90 ’s of, zijn specialiteit, “Foute Hits” wilt of een mix van alles hiervoor. DJ Ronald zet ze met gemak voor je, en dat staat dan garant voor een super feest waarbij je zeker niet stil kunt blijven staan.

Recente projecten: Holland Heineken House in Turijn, Beijing, Vancouver, hij was daar 16 avonden de Huis DJ/Presentator en vele bedrijfsfeesten en evenementen voor o.a. Heineken en Philips. Sinds 5 jaar is DJ Ronald ook één van de vaste Dj’s op Q-Music The Party, Q-Music Het Foute Uur en Q-Music De Foute Party.

Boek in combinatie met: