DJ Stijn

Categorie
Allround
Tags
Allround, Dance, Funk, House
DJ Stijn

Terug naar Allround

 

Duur optreden: 4 uur

 

DJ Stijn wordt gezien als een ware draaitafel-artiest. Zijn zoektocht naar goede muziek begon al op jonge leeftijd toen hij het vinyl ontdekte. Zijn ervaring met deze platen heeft een deel van zijn muzikale karakter gevormd. Zijn officiële DJ-carriere begon in 2000 onder de naam Dirty Priest. Binnen no time draaide hij als DJ op bekende feesten zoals Hed Kandi, I Love Los, Ex-pornstar, Meet the Streets en Silly Symphonies. Kortom: Stijn is erin geslaagd erkenning te krijgen voor zijn muzikale producties in de clubscene, theaters en TV.

 

Muzikaliteit zit in zijn bloed. Stijn heeft een achtergrond als singer/songwriter en is award-winnend producer van Justen Beer’s ‘Everybody Dance Now’. Als DJ draait hij solo – zonder en mét live artiesten, maar sinds een tijdje ook in duo-vorm: samen met Vince van Reeken(songwriter en toetsenist van de band Di-Rect). Als DJ-duo zijn ze hierbij bekend als Closed Curtains.

 

DJ Stijn typeert zijn stijl als een eerlijke mix tussen moderne vibes,house en funk met sexy beats. Door deze mix zet Stijn de dansvloer immer in vuur en vlam.

 

Interesse? Boek direct, neem contact op.

Boek in combinatie met: