Fotograaf of Videograaf

Categorie
Boek in combinatie met
Tags
analoge, beleving, digitaal, foto, Fotograaf, greenscreen, Media, Polaroid, Videograaf
Fotograaf of Videograaf

Vereeuwig jouw mooiste momenten en huur bij Music & Friends een professionele foto- of videograaf in. Zo behoud je niet alleen de feestelijke herinnering, maar heb je hiervoor ook nog life-lasting bewijsmateriaal. Foto’s en video’s zetten herinneringen om in blijvende emoties.

 

Onze foto- en videografen zijn professionals met jarenlange ervaring, die exact weten wat er van ze verwacht wordt en hoe ze verschillende soorten evenementen moeten aanvliegen om de sfeer perfect vast te leggen.

 

Polaroid girls & gentlemen

 

Wil jij een analoge, one of a kind foto die niemand anders heeft? Polaroidfoto’s rollen ter plekke uit de camera, een herinnering die je meeneemt naar huis, de volgende ochtend naar kijkt en bij jezelf denkt wat was het een leuk event!

Een oldskool entertainende en interactieve wijze van het vastleggen van de hoogtepunten van jouw evenement. Wil je hippe polaroidgirls die er een hele show van maken, of ga je voor een elegante gastheer met het klassieke foto-apparaat? Creëer jouw beleving en neem direct contact op om jouw wensen te bespreken.

Wil je hippe polaroidgirls die er een hele show van maken, of ga je voor een elegante gastheer met het klassieke foto-apparaat? Creëer jouw beleving en neem direct contact op om jouw wensen te bespreken.

 

 

Green-screen

Fotografie met een groene achterwand. Deze achtergrond wordt digitaal wordt vervangen door een achtergrondbeeld naar keuze. Met eventueel nog enkele accessoires en gadgets zijn op deze manier oneindig veel leuke foto-combinaties te realiseren.

Met de live view optie zien bezoekers zichzelf bewegen in de foto. Er kan uit meerdere achtergronden gekozen worden, waan jezelf bv op een tropisch eiland, in de woestijn of boven op de Kilimanjaro.

Green-screen fotografie zorgt voor meer entertainment tijdens het evenement, is spectaculair en daardoor een blikvanger op jouw evenement!

 

Houd jouw herinnering ook levend. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.