Boogshe

Categorie
Acts, Female, Live, MC, SLAM!
Tags
Allround, House, Lounge, Pop
Boogshe

Terug naar MC

Rachel Velberg beter bekend als Boogshe werd op 9 mei geboren in Singelton, Australië. Ze begon op jonge leeftijd met zingen in een meidengroep en was ze danser in de breakedance-crew genaamd ‘ Rockin Nation’. Haar MC carrière begon nadat ze haar stem had laten horen op de smashing club banger genaamd ‘Slut!’ van Dennis Christopher en Tony Cha Cha. Boogshe maakte haar debut als MC bij de Zebra Lounge tijdens het Amsterdam Dance Event 2006. Tony Cha Cha had haar uitgenodigd om daar een optreden te doen. Zonder dat ze iets van MC’ing af wist was ze live aan het optreden op een track van Tony Cha Cha. Boogshe verraste iedereen met haar eigen stijl!

 

Tijdens haar tour met Tony Cha Cha nam haar carrière als MC een stap verder. Dj Jean zag haar tijdens een Dj-set op Mysteryland in 2006. Hij was zo onder de indruk van haar energieke uitstraling en rouwe stem dat hij haar wel moest introduceren aan Anna-Agency. Later hebben ze het lied ‘Sexy Lady’ opgenomen die uiteindelijke de nummer 16 haalden in de Nederlandse top 40. Tegenwoordig heeft Boogshe haar sporen verdient als MC en studio-artiest in de danswereld. Ze heeft verschillende tracks uitgebracht met (inter)nationale dj’s en producers zoals, Dennis Christopher, Tony Cha Cha, Cliff Jones, Erik Kleefs, Starkillers, DJ Jean, Ralvero en Laidback Luke. 

 

Tegenwoordig treedt Boogshe bijna in elke club in Nederland op en is ze jaarlijks te vinden tijdens outdoor festivals als Mysteryland, Dance Valley, Pleasure Island, Queensday 538 Museumplein, Theatric Beats, Reloaded Festival en nog veel meer. Niet alleen is Boogshe nationaal bekend maar ze maakt haar weg ook steeds meer in het buitenland. Ze heeft haar eigen stijl met een kleine smaak van retro. Houd deze powervrouw in de gaten, want ze is onderweg naar de top!

 

Wil jij Boogshe live op je feest? Vraag direct meer informatie aan.

Boek in combinatie met: