Menno de Boer

Categorie
538, radiorave
Menno de Boer

Terug naar 538 DJ

 

Muziek en Menno zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn radioshow op Radio 538 (ma-vr 10:00 en 12:00). Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Maar ook als presentator staat hij met zijn jarenlange ervaring en energieke performance z’n mannetje.

De afgelopen jaren heeft Menno z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar ook ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno vaste recensent voor DJ Mag, waar hij maandelijks de nieuwste electro-releases onder de loep neemt.

Wil je een DJ die met de nieuwste tracks, eigen mash ups, gekke uitstapjes en de grootste hits in 1 dampende mix je publiek opzweept? Dan weet je wat te doen!

Boek in combinatie met: