Pianist/Zanger Billy Maluw

Categorie
Acts, Live, Muzikanten, Pianist, Zanger(es)
Tags
26, Jazz, Klassiek, Pop, RNB, Soul
Pianist/Zanger Billy Maluw

Singer/songwiter Billy Maluw zong al voor hij piano leerde spelen. Maar sinds zijn deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland is zijn passie voor live performen (zingend) geboren. Door TVOH kreeg hij de gelegenheid om bij verschillende optredens zijn eigen nummers ten gehore te brengen. Hier haalt Billy zijn grootste voldoening uit. ‘Zingen is voor mij de meest directe manier van communiceren met mijn publiek. Via mijn stem bereik ik mijn publiek direct, als persoon. Bij piano spelen gaat dat via mijn instrument. Zingen komt echt van binnenuit. Als ik dat kan combineren met uitvoeren van mijn eigen werk ben ik op m’n gelukkigst!

Billy volgt nu zijn grootste passie en dat is uitbrengen en uitvoeren van zijn eigen werk. In mei 2016 presenteerde Billy in een uitverkochte Melkweg Amsterdam zijn eerste EP. Hier staan drie songs van zijn eigen song op die hij en in samenwerking met Hayp-music  produceerde. Het zijn soul-volle/funky nummers met een high energy vibe. In januari staat de release van zijn eerste single gepland.

Meer informatie over deze waanzinnige talentvolle singer/songwriter? Bel ons op 085 0090 999 of mail ons op info@musicandfriends.nl

 

Boek in combinatie met: