Trompettist Wouter Bossen

Categorie
Live, Muzikanten, Trompettist
Tags
Dance, House, Jazz, Pop, Soul
Trompettist Wouter Bossen

Deze ras entertainer is te boeken als onderdeel van een blazers-ensemble van saxofonisten en trompettisten. Daarnaast speelt hij harmonieus samen met onze DJ’s en in de combinatie ‘DJ, zangeres, trompettist’. Als solist weet Wouter te vinden in alle stijlen, van lounge tot Top 40, en van David Guetta tot Robin Schultz: hij voelt zich thuis op het podium en maakt elk feest tot een groot succes.

 

Smaakvol, Lyrisch en Energiek zijn kernwoorden voor het spel van Haarlemse trompettist Wouter Bossen. Geïnspireerd door helden als Chet Baker en Roy Hargrove begon hij in 2010 zijn opleiding aan het Conservatorium in Haarlem, waar hij onder begeleiding van trompettisten Jan van Duikeren, Rik Mol en David Rockefeller de basis legde voor zijn carrière als solist en sectie trompettist. Sindsdien stond hij al op festivals als Bevrijdingspop (Haarlem & Zwolle), Zwarte Cross en Paaspop en in zalen als Paradiso, 013 en de Melkweg. Tijdens zijn studie heeft hij tevens het podium mogen delen met Trijntje Oosterhuis en Waylon.

 

Interesse in een top trompettist voor jouw event? Solo of in combinatie met een DJ of andere live artiest(en). Neem direct contact op voor meer informatie.

Boek in combinatie met: