Intersport Staffevent

29 augustus 2015 – Intersport Staffevent “Back to the Rhythm”

 

Voor onze opdrachtgever Intersport hebben wij een totaal event mogen produceren. Het doel van het evenement was om de focus van het winkelpersoneel en de ondernemers te verleggen naar women’s training, oftewel de damescollecties op het gebied van de trends in sport onder de vrouwen.

Het event werd in het Naarderbos gehouden met een prachtig uitzicht op het Naardermeer. De gasten werden ontvangen door onze hostessen en begeleid naar het dakterras waar DJ Miss Nicky en MC Mavis Acquah een nazomerse lounge sfeer creëerden.

Vervolgens startte het avondprogramma in de Arena; een innovatief audiovisuele ruimte. Beeld, geluid en geur komen hier samen in een zintuigprikkelende omgeving. Intersport presenteerde hier, samen met drie andere bekende sportmerken hun dameslijn, van hardloopschoenen tot sport-tops. Deze ruim één uur durende show werd gepresenteerd door Fitgirl Vivian Reijs. Het was een spectaculair interactief programma vol met dans, fashion, muziek en bekende gezichten uit de sportwereld.

 

Bij een ondergaande zon werd de avond afgesloten met een te gek feest op het terras met uitzicht over het Naardermeer.  Saxofonist Joshua Serrao, percussionist George Pelupessy en MC Mavis Acquah maakten er een muzikale show van. De hoogtepunten van het feest waren optredens van een samba act en het verrassingsoptreden van DJ Faya (Fajah Lourens) maakte het event compleet.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via of via 085 0090 999