Intersport staffevent 2016

04 juni 2016 – Intersport Staffevent “Sport to the people 

 

Ook dit jaar hebben wij weer Intersport staff event mogen organiseren. Een informatief maar vooral fun event dat dit jaar als thema had “Outdoor Sports”.

 

Het event vond plaats op de Paasheuvelgroep Vierhouten. Een Camping midden op de Veluwe waar je omringd bent door heide, wilde dieren en groene bossen.

De gasten werden ontvangen bij de zonnehal waar er foodtrucks klaar stonden om alle gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Ondertussen draaide DJ Stijn fijne zomerse beats en maakte de outdoor festival sfeer compleet.  

 

Allereerst werd er een presentatie gegeven gehost door Tim Hofman ook wel bekend van BNN Spuiten Slikken. Op een leuke en interactieve wijze nam hij het publiek mee in de wereld van Outdoor Sports. 

 

Na deze presentatie was het tijd om de doelstelling van het evenement te vertalen in echte outdoor activiteiten. De activiteiten bestonden uit een 100 meter lange stormbaan en een speciale uitdaging in de vorm van een kanotocht, mountainbike parcours of escaperoom.

Een uitdagend parcours met als pijlers teambuilding, productkennis en sport, afgekeken van de landmacht. Iedere stormbaan werd dan ook begeleid door een professionele commando die de deelnemers maximaal motiveerden.

 

Bij de ondergaande zon gingen de speakers aan en barstte het feest los. DJ Stijn, trompettist Wouter Bossen, MC Jollygood en DJ/MC Maj Ulbrand  maakten er een geweldige show van. Er werd tot aan de allerlaatste noot gedanst; kortom een ontzettend geslaagd einde van de dag!

 

Wil jij ook een creatief, out of the box, evenement op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@musicandfriends.nl of via 085 0090 999 

Meer informatie?