Young Presidents Organisation Gala

12 december 2015 – Young Presidents Organisation –  “Life begins at the end of your comfortzone”

 

Om te vieren dat The Young Presidents Organisation Businessclub 25 jaar in Nederland is gevestigd, is ons gevraagd om deze avond extra feestelijk aan te kleden met muziek en entertainment. Het thema van de avond was “Life begins at the end of your comfortzone”.

De avond werd ingeluid in één van de nieuwste hotspots in Amsterdam, het W-Hotel waar verschillende sprekers aan het woord kwamen. Na een borrel in de lounge kleedden de 120 gasten zich om en maakten zij zich op voor een waanzinnige gala avond in restaurant The Duchess!

 

Deze bijzondere locatie met grensoverschrijdende allure was de perfecte plek om te genieten van een uitgebreid klassiek menu met een moderne twist. De ruimte heeft een rijke uitstraling waarbij de kroonluchters, kandelaren en marmeren meubels een waanzinnige eenheid vormen. Dit was het toneel voor een spectaculaire avond.

 

Na een uitmuntend 4 gangen diner werd er ruimte gemaakt om te dansen en startte de DJ de muziek in. De gasten werden verrast door een percussionist en een saxofonist die samen bovenop de marmeren bar de gasten entertainde tot in de late uurtjes.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!